Мишел Пфайфър е една от най-обичаните холивудски актриси и доказателство за

...
Мишел Пфайфър е една от най-обичаните холивудски актриси и доказателство за
Коментари Харесай

Как изглежда Мишел Пфайфър без грим

Мишел Пфайфър е една от най-обичаните холивудски актриси и доказателство за това са и многочислените ѝ почитатели в Instagram, които към този момент са над цели три милиона.
 Мишел Пфайфър, „ Ант Мен и Осата: Квантомания “ и какъв брой добре наподобява актрисата на аления килим
Мишел Пфайфър наподобява ослепително и на 64

И накара всички да приказват за нея

И с цел да означи мотива и да благодари на почитателите си, тя показа с тях селфи, което освен те, само че и всеки обожател на естествената хубост би оценил. Защото на фотографията 65-годишната Мишел Пфайфър е напълно без грим, повърхностно седнала на дивана си вкъщи, облечена също толкоз повърхностно - в елементарен сив пуловер.

Въпреки че актрисата няма грим на лицето си, то наподобява повече от добре поради възрастта ѝ. Кожата ѝ е с еднакъв ярък загар и очевидно малко бръчки, което  най-вероятно реализира с грижа с качествена козметика и процедури.

А напъните, с които поддържа външния си тип, не остават неоценени. В мненията под поста на актрисата нейни другари и почитатели я поздравяват не единствено за свежото ѝ наличие в Instagram, а и се възхищават от естествената ѝ хубост. " Ти в действителност не остаряваш ", написа един от потребителите. " Страхотна както постоянно ", пък се удивлява различен.
 Мишел Пфайфър, The First Lady и признанието й за ролята на Бети Форд
Нещото, което Мишел Пфайфър няма да направи още веднъж

Какво призна актрисата

И ние не можем да скрием, че е вдъхновяващо да виждаме звездите естествени, когато са най-непринудени, в светлина, друга от тази на аления килим. Особено в този момент, когато е все по-актуално да се приказва за остаряването и това какъв брой е значимо всеки човек да го одобри.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР